Herrekijker producten

Lesprogramma met inlogcode: € 25,-
Inhoud 'Herrekijker in de klas':
lesprogramma met 1,5 jaar toegang tot de leerkrachtensite met afbeeldingen van meer dan 70 kunstwerken zoals foto's en korte films, 30 opdrachten voor de buitenles en uitgebreide lesbrieven voor de leerkracht met werkbladen om uit te printen.

Inspiratieboek 'Hoor de Zon': € 12,50 (excl. verzendkosten)
Ook te koop zonder lesprogramma!

Fullcolour, 22 bij 16,5 cm, 112 pagina's, tekstbijdragen van o.a. Jan van Boeckel, Wil Uitgeest, Jan Rothuizen, beelden van werk van Penone,  Marijke van Warmerdam, Elspeth Diederix, Melanie Bonajo, Driessen/Verstappen, Ted van Lieshout, Harmen de Hoop, Erik Kessels en vele anderen.

Duurzame Herrekijker Leskist voor 10 middagactiviteiten: ± € 1000,- (exclusief 21% BTW en verzendkosten)
Inhoud leskist: Onder andere 10 tassen voor de kinderen, opdrachten voor 10 thematische buitenactiviteiten, kijkbladen van kunstwerken, twee fotocamera’s, potloden, schrijfplankjes en overige materialen (voor kinderen vanaf 4 jaar) Interesse? mail naar info[at]herrekijker.nl

Training 'Herrekijker met kinderen" voor leerkrachtenteam of BSO team: € 250,- 
Instructiebijeenkomst voor leerkrachten basisonderwijs, medewerkers kinderopvang en/of natuur- en maatschappelijke organisaties voor groepen van 15 tot 25 personen. (± 2 uur inclusief materiaal, excl. reiskosten) 
mail naar info[at]herrekijker.nl

Bestelformulier... >

Herrekijker is een kunst- en natuur-educatief programma voor het onderwijs, musea en natuur centra wat gaat over het ontdekken van je eigen, unieke blik op je dagelijkse omgeving en het ontwikkelen van een bewuste houding ten opzichte van de dingen om je heen.
ACHTERGROND FOTO
Giuseppe Penone • 'Otterlo Beech'
Kroller-Muller Museum, Otterlo, Nederland
scupture, boom van brons
Klik voor
volledig beeld