Contact

Herrekijker is een initiatief van Madelinde Hageman en Carolien Euser (1964 - 2013) en wordt sinds 2013 verder ontwikkelt door Madelinde Hageman en Babette van Harsselaar. De Herrekijker lessen en trainingen worden verzorgd door Madelinde Hageman samen met kunstdocent Maartje Jaquet. Daarnaast hebben een netwerk van een aantal kunstdocenten die graag de Herrekijker lessen uitvoeren. Wil je onderdeel worden van dit netwerk, stuur ons een mail. De Herrekijker App is in samenwerking met Sander Veenhof.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Mondriaan Stichting, het Prins Bernard Fonds en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
  Madelinde Hageman via 
info[at]herrekijker.nl of
  bellen naar Madelinde Hageman (0621901238)


Met dank aan
: The Beach, NME Amsterdam, Noorderparkkamer, Stichting Kunsteducatie De Rode Loper op School, Into The Great Wide Open, De VAK Delft,  Sander Veenhof, Tijmes Woudenberg, Rogier Dijkman, Bas van Lier, Maartje Jaquet, Machtelt van Thiel, Peik Suyling, Leander Suyling, Babette van Harsselaar, Joos Maes, Harold Schouten, Daan Vonk, Floor Ziegler, Vanessa Hudig, Sabien Stols,

Er is geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn in het regelen van de beeldrechten en toestemming te krijgen van de kunstenaars. Mochten hier desondanks vragen over zijn, neem dan contact met ons o
Herrekijker is een kunst- en natuur-educatief programma voor het onderwijs, musea en natuur centra wat gaat over het ontdekken van je eigen, unieke blik op je dagelijkse omgeving en het ontwikkelen van een bewuste houding ten opzichte van de dingen om je heen.
ACHTERGROND FOTO
Giuseppe Penone • 'Otterlo Beech'
Kroller-Muller Museum, Otterlo, Nederland
scupture, boom van brons
Klik voor
volledig beeld